Adverteren

Daten in coronatijd


Actueel 07 Aug 2020
Daten in coronatijd

Door de huidige maatregelen rondom COVID-19 is daten een stuk lastiger. Je kunt niet direct fysiek met elkaar afspreken. Voorheen was dat vaak eenvoudiger, je leerde iemand kennen, er was een klik en voordat je het wist sprak je binnen een paar dagen af. Ergens wat drinken, een hapje eten, wandelen of naar de film. Maar nu ben je wat terughoudend. Het virus heeft een flinke impact op ons leven, maar dat kun je ook als voordeel beschouwen. Je kunt je date namelijk beter leren kennen, op je gemak. Het kan drie gesprekken leuk zijn als je chat met elkaar, maar is het na dertig keer nog even leuk? Ervaar het maar eens en dan kom je er vanzelf achter of dat je deze persoon nog steeds wil leren kennen na corona tijd!

Video gesprek met je date?

Als je benieuwd bent naar elkaar en liever nog niet zo af wil spreken wegens het virus, dan kun je ook videobellen. Je kunt dan met elkaar praten en elkaar ook zien. De eerste keer zal even vreemd zijn, maar het zal al snel goed voelen als je even aan het praten bent. Zorg als je gaat videobellen dat je niet gestoord wordt, het is dan fijn om op een rustig moment met elkaar in contact te komen waarop je ook echt alleen bent. Zo heb je alle tijd voor elkaar en wie weet wat dat bij jullie los brengt. Als je elkaar ziet en spreekt is dat toch anders dan alleen maar chatten en naar een saai scherm kijken…

Meer bellen en later afspreken?

Het is mogelijk om ook eerst met elkaar te bellen en dan heb je elkaars stem in ieder geval gehoord. Dit is een goede manier om dan na te gaan wat het met je gevoel doet. Ben je dan nog steeds benieuwd naar iemand? Is het een open persoon of wat meer gesloten? Word er ook interesse in je getoond? Allemaal vragen waar je zo achter kunt komen en dan kun je voor jezelf de keuze maken of je later alsnog af wil spreken.

Voordelen van online daten
Internet 09 Jan 2021

Voordelen van online daten

Mogelijkheden met online daten
Internet 09 Nov 2020

Mogelijkheden met online daten

Artikel plaatsen?

Gemakkelijk uw artikel plaatsen op onze website? Dat kan direct en vandaag nog online!

Artikel plaatsen